Kindertandheelkunde - Tandartsenpraktijk Beijerinck

Kindertandheelkunde

Een mooi kindergebit wilt u natuurlijk gaaf, gezond en pijnvrij houden. Wij vinden het belangrijk om uw kind een goede start mee te geven en van het bezoek bij de tandarts een goede ervaring te maken.

Vanaf jonge leeftijd zorgen we dat uw kind vertrouwd raakt met de praktijk, tandarts, assistente en  controle. Bij de controle zal extra tijd ingepland worden zodat uw kind eerst bij een ouder op schoot kan zitten en ’tandjes kan laten tellen’. Later zal uw kind zelf op de stoel zitten en kunnen we samen het gebit goed bekijken, kan er indien nodig poetsinstructie gegeven worden of kan er op bij een volgende afspraak een gaatje worden gevuld of kiezen worden gesealt. Tijd, geduld en uitleg vinden we hierbij erg belangrijk.

Tevens zal er bij de controle gekeken worden naar de stand van de tanden en kiezen. Er kan dan of in de toekomst evt verwezen worden naar de orthodontist of evt een logopediste. We werken met meerdere orthodontisten (Hoofddorp, Heemstede, Haarlem, Lisse) en logopedisten nauw samen.

Samen zorgen voor een goede start met het melkgebit en later blijvende gebit is cruciaal voor een goed mondgezondheid op latere leeftijd.

ONLINE INSCHRIJVEN

Inschrijven